Overzicht producten van  Perel

gereedschap en uitrusting

Meer
 • Kwantumkorting Voorradig
  Opbergdoos met minimaal 3 grote en maximaal 20 kleine vakken.
 • Voorradig
  Realtime vermogen/verbruik weergave op eengroot LCD scherm, bereken de verbruikskosten van uw aangesloten toestellen aan de hand van deze energiemeter.
 • Voorradig
  Verjaagt marters, ratten, muizen, honden en katten met ultrasonegeluid. Geen gif, geen chemicaliën. Geluid amper hoorbaar voor mensen (22-26 kHz). Geluidsniveau tot 100 dB. Het ultrageluid verjaagt dieren. Een infrarood bewegingssensor activeert het geluid. Incl. ophangsysteem en spijker. Bereik: 25 - 40 m². Werkt op een 9V batterij of 230V adapter (niet...
 • Kwantumkorting Voorradig
  Bevrijd uw huis van alle ongedierte. Dankzij zijn groter geluidsniveau en automatische golfvariatie is deze efficiënte ongediertebestrijder de meest gebruikers- en milieuvriendelijke manier om alle knaagdieren (ratten, muizen, marters, ...) en insecten te verjagen.
 • Voorradig
  Plug-&-play video-intercom met wifi- en LAN-aansluiting. Gebruik uw smartphone om te zien wie er voor de deur staat, om met de bezoeker te praten en om de deur te openen, zelfs wanneer u niet thuis bent. Eenvoudige plug-&-play-installatie via gratis apps voor Android of iOS.
Toont 1 - 5 van de 5 items