Overzicht producten van  Sylvania

Leverancier van kwalitatieve led lampen met altijd dezelfde kleurweergave,

Meer
 • Kwantumkorting Voorradig
  Zeer zuinige retro ledlamp met satin-mat glas voor een gelijkmatige spreiding , 4W warmwit  met licht- en kleurweergave van de klassieke 40W gloeidraad lamp. Deze lampen zijn tot 10 keer zuiniger dan gloeilampen en gaan ook 20 keer langer mee.
 • Kwantumkorting Voorradig
  Zeer zuinige retro ledlamp met kopspiegel om het licht optimaal naar beneden te reflecteren en daarom geschikt voor indirecte verlichting, 4W warmwit  met licht- en kleurweergave van de klassieke 40W gloeidraad lamp. Deze lampen zijn tot 10 keer zuiniger dan gloeilampen en gaan ook 20 keer langer mee.
 • Kwantumkorting Voorradig
  Zeer zuinige retro ledlamp met satin-mat glas voor een gelijkmatige spreiding , 4W warmwit  met licht- en kleurweergave van de klassieke 35W gloeidraad lamp. Deze lampen zijn tot 10 keer zuiniger dan gloeilampen en gaan ook 20 keer langer mee.
 • Kwantumkorting Voorradig
  Zeer zuinige retro ledlamp goud getint glas voor een extra warme gele uitstraling, 4W met licht- en kleurweergave van de klassieke 40W gloeidraad lamp. Deze lampen zijn tot 10 keer zuiniger dan gloeilampen en gaan ook 20 keer langer mee.
Toont 1 - 4 van de 4 items

Nieuwe producten

Magnetic 3-Pack to USB kabel
Blusdeken 1m x 1m
Universele ontvanger 4 kanalen
Lamp 32,5V 34W BA 15s
Lamp 32,5V 18W BA 15s

» Alle nieuwe producten