Audio-geluid 
Er zijn 6 producten

Headsets, Speakers, Microfoons, Geluidskaarten, Analoog-Digitaal converters ....

 • Voorradig
  Deze bluetooth koptelefoon van Konig is populair, kwalitatief zeer goed en heeft een zeer direct, warm en helder geluid. De oorschelpen sluiten het omgevingsgeluid goed af. De frequentierespons loopt vrij lineair en door het grote frequentiebereik en andere eigenschappen is hij ideaal voor professioneel  gebruik.
 • Voorradig
  Handsfree Blue Luxe is de kleinste en mooiste bluetooth headset ter wereld! Deze headset biedt, ondanks de zeer kleine vormgeving en zijn gewicht van slechts 4 gram en een perfecte geluid.
 • Voorradig
  Zet een Toslink (optisch) digitaal signaal om naar een RCA (coaxiaal) signaal. Ideaal voor het aansluiten van een TV, game of computer met een optische uitgang naar een versterker met een coaxiale ingang.
 • In prijs verlaagd! Voorradig
  Stereo luidspreker set in zakformaat met ingebouwde basondersteuning om overal van uw favorite muziek te genieten en tot wel 8 uur lang.  Voor aan te sluiten op uw smartphone, iPad, PSP, iPod, MP3/4 speler, laptop of PC.
  € 19.98 € 32.98
 • Voorradig
  De Sweex USB externe geluidskaartadapter is perfect om een koptelefoon of speakers en een microfoon aan uw computer te koppelen
 • Voorradig
  Stereo luidspreker (model Explorer) met uitstekende basweergave om overal van muziek te genieten, tot wel 7 uur lang. De waterbestendige speaker (IPX5-bescherming) is zeer handig aan het strand, op een camping, bij een zwembad of op feestjes.
Toont 1 - 6 van de 6 items